Valitse sivu

Tiimi

T2G- tiimillä on kokemusta golftoimialan kaikilta osa-alueilta. Olemme olleet mukana järjestämässä yli 2000:ta golftapahtumaa ja toimineet golfalalla erilaisissa tehtävissä golfkentillä, golfmyymälöissä, golfopetuksessa, luottamustoimissa sekä pelaajina ammattilaiskentillä.

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

CEO

Hyvä idea tai unelma tarvitsee aina toteuttajan ja Juha-Pekan käsissä ideoista muodostuu timantteja!

040 557 6122
juha-pekka(a)t2g.fi

Lue lisää

Golfia amatöörinä kilpaa pelannut Antti on tehnyt golfin parissa kaikkea mahdollista. Golfura alkoi Nurmijärven Golfkeskuksesta siimaleikkurin varresta ja on vienyt välinemyynnin kautta Sea Golf Rönnäsin sekä Kullo Golfin toimitusjohtajaksi, GameBookin myyntijohtajaksi sekä moniin luottamustoimiin Suomen golfissa. Antti on järjestänyt yli 1000 golftapahtumaa sekä ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä  tapahtumissa ympärimaailman.  Kokemusta löytyy myös useiden Pro-Am- tapahtumien järjestelyistä European Tourilta ja PGA Tourilta.

TONI KARJALAINEN
TONI KARJALAINEN

Chief of Executive Experience

Todellinen golfin monitaitaja ja mahtava seuramies!

040 500 4938
toni(a)t2g.fi

Lue lisää

Tonilla on kansainvälistä kokemusta ja näkemystä golftapahtumien tunnelman virittäjänä. Sana on hallussa ja Tonin positiivinen asenne tuo hymyn kaikkien huulille. Toni on kaksinkertainen European Challenge Tour- voittaja ja yksi maamme menestyneimmistä golfammattilaisista. Toni on pelannut yhden kauden myös European Tourilla. Pelaamisen ohella Toni on toiminut PEGOn pro:na vuodesta 2010.

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

Head Pro

 Jyryn golfura on ollut pitkä ja tuottelias. T2G- tiimin todellinen ideanikkari sekä golfstatistiikan rakastaja.

040 558 9225
jyry-jussi(a)t2g.fi

Lue lisää

Vuonna 1989 golfin aloittanut Jyry on ollut monessa mukana ja häneltä löytyy laajasti tietoa ja taitoa golfopetuksesta. Ammattilaiseksi Jyry siirtyi vuonna 1999 ja hän kiersi vuodet 1999-2006 pääsääntöisesti pohjoismaiden ammattilaiskiertueita sekä kilpaili myös European Challenge Tourin kisoissa. Jyry on valmentanut mm. Pickalassa, Nordcenterissä, Estonian Golf & Country Clubilla, Järviseudun Golfissa sekä vuodesta 2006 Vuosaaressa, missä hän toimii Head Prona. Jyry on myös Suomen PGA:n hallituksen jäsen.

aletaan hommiin
sano moi!

Juha-Pekka Peltomäki odottaa yhteydenottoasi. Tavoitat meidät myös suoraan, tässä linkki yhteystietoihimme