Valitse sivu

Ihmiset

Lue meistä lisää alta.

T2G- tiimillä on kokemusta golftoimialan kaikilta osa-alueilta. Olemme olleet mukana järjestämässä yli 2000:ta golftapahtumaa ja toimineet golfalalla erilaisissa tehtävissä golfkentillä, golfmyymälöissä, golfopetuksessa, luottamustoimissa sekä pelaajina  ammattilaiskentillä.

Toni Karjalainen

Todellinen golfin monitaitaja ja mahtava seuramies!
Puhelin: 040 500 4938
Sähköposti: toni(a)t2g.fi

TONI KARJALAINEN
Tonilla on kansainvälistä kokemusta ja näkemystä golftapahtumien tunnelman virittäjänä. Sana on hallussa ja Tonin positiivinen asenne tuo hymyn kaikkien huulille. Toni on kaksinkertainen European Challenge Tour- voittaja ja yksi maamme menestyneimmistä golfammattilaisista. Toni on pelannut yhden kauden myös European Tourilla. Pelaamisen ohella Toni on toiminut Peltomäki Golfin pro:na vuodesta 2010.

Jyry-Jussi Peltomäki

Jyryn golfura on ollut pitkä ja tuottelias. T2G- tiimin todellinen ideanikkari sekä golfstatistiikan rakastaja.
Puhelin: 040 558 9225
Sähköposti: jyry-jussi(a)t2g.fi

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
Vuonna 1989 golfin aloittanut Jyry on ollut monessa mukana ja häneltä löytyy laajasti tietoa ja taitoa golfopetuksesta. Ammattilaiseksi Jyry siirtyi vuonna 1999 ja hän kiersi vuodet 1999-2006 pääsääntöisesti pohjoismaiden ammattilaiskiertueita sekä kilpaili myös European Challenge Tourin kisoissa.  Jyry on valmentanut mm. Pickalassa, Nordcenterissä, Estonian Golf & Country Clubilla, Järviseudun Golfissa sekä vuodesta 2006 Vuosaaressa, missä hän toimii Head Prona. Jyry on myös Suomen PGA:n hallituksen jäsen.

Juha-Pekka Peltomäki

Hyvä idea tai unelma tarvitsee aina toteuttajan ja Juha-Pekan käsissä ideoista muodostuu timantteja!
Puhelin: 040 557 6122
Sähköposti: juha-pekka(a)t2g.fi

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
PGA Pro Juha-Pekka on 10 vuoden ammattilaisuransa jälkeen keskittynyt golfopettamiseen sekä välinemyyntiin.  Juha-Pekka on yksi Peltomäki Golfin perustajista ja toimitusjohtaja. Juha-Pekalta löytyy kokemusta yli 500:sta golftapahtumasta ja -kilpailusta niin järjestäjänä kuin pelaajanakin. Juha-Pekka toimii Linna Golfin ja Keimola Golfin Head Pro:na.

Antti Hiltunen

Antilla on näkemystä onnistuneen golftapahtuman elementeistä eivätkä ideat lopu kesken.
Puhelin: 0400 355 434
Sähköposti: antti(a)t2g.fi

ANTTI HILTUNEN
Golfia amatöörinä kilpaa pelannut Antti on tehnyt golfin parissa kaikkea mahdollista. Golfura alkoi Nurmijärven Golfkeskuksesta siimaleikkurin varresta ja on vienyt välinemyynnin kautta Sea Golf Rönnäsin sekä Kullo Golfin toimitusjohtajaksi, GameBookin myyntijohtajaksi sekä moniin luottamustoimiin Suomen golfissa. Antti on järjestänyt yli 1000 golftapahtumaa sekä ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä  tapahtumissa ympärimaailman.  Kokemusta löytyy myös useiden Pro-Am- tapahtumien järjestelyistä European Tourilta ja PGA Tourilta.

Pete Lipponen

Mies videotuotantojen takana ja monen tapahtuman taitaja.
Puhelin: 0440 888 046
Sähköposti: pete(a)t2g.fi

PETE LIPPONEN
PEGO:n ensimmäinen sisägolfkeidas Vantaanportissa toi Peten golf-alalle. Uuden konseptointi ja toteuttaminen on pitänyt tämän luovien alojen monitaiturin vauhdissa. Golfopetuspalveluiden kehittämistä ja opetusvideoiden tuottamista. Pete tuo golf-harrastajan näkemystä kilpapelaajien joukkoon: ”pallon lennättäminen on kivaa, ulkoillessa hyvässä seurassa, se on parasta.”